Skip to main content

BUILD IT YOURSELF

Teambuildingpakket om zelf op te bouwen!

STAP 1 : HOE WERKT HET?

De locatie waar gespeeld wordt, bepalen jullie zelf. Dit kan zowel indoor zijn als outdoor op een grasveld. Vervolgens komen wij het materiaal leveren in onze coole aanhangwagen!

Het materiaal zit in 6 aparte vakken onderverdeeld in de aanhangwagen met telkens een duidelijke handleiding hoe alles moet worden opgezet. Daarnaast zal er een begeleider van ons ter plaatse blijven om jullie met de opzet en tijdens het spel zelf te helpen.

Na de gezamenlijke opzet en een korte briefing door ons aan alle deelnemers zijn we klaar om te spelen!

STAP 2 : WAT KAN JE VERWACHTEN?

  • Bubble voetbal: de ballen worden opgeblazen, het terrein wordt met kegeltjes klaargezet en de fun kan beginnen. Probeer te scoren of simpelweg je collega omver te bouncen!
  • Archery tag: Haal de Robin Hood in jezelf naar boven en schiet je team naar de overwinning. Een boog, een masker, een pijl en enkele obstakels om achter te schuilen, that’s it!
  • Escape spel met de iPad: Tijd om de spieren te ontspannen en de hersenen even te laten werken. Per team krijg je een iPad en een gadgetbox, de rest wijst zichzelf uit!
  • Escape box: Dit spel is simpel (of niet): begin aan elkaar gekluisterd in handboeien en werk als team samen om binnen tijd jezelf te bevrijden en het mysterie van de verdronken piraat op te lossen!
  • Teamspelen: Hier verwachten we dat jullie je beste, door-de-kilt-ontblote, beentje voorzetten. Paalwerpen, touwtrekken, partner-obstakelparcours en tal van andere behendigheidstests staan klaar om jullie te testen, individueel én als team.
  • Construction games: Hier is het opzetten van het materiaal nét het einddoel van het spel. Til je hersenactiviteit naar een ongekend niveau en verbaas ons met het uitdokteren van ingenieuze constructies samen met jouw team.

STAP 3 : JUST HAVING FUN!

De zes activiteiten zijn opgezet, de teams verdeeld en de briefing voltooid. De strijd om het beste team te worden kan beginnen.

We werken met een doorschuifsysteem zodat elk team voldoende afwisseling krijgt tussen fysieke uitdagingen en brainteasers. Na afloop van elk spel noteren we de punten op een whiteboard zodat er op het einde een rangschikking kan worden opgemaakt. Klaar om met jouw team de beker met de grote oren te veroveren?

Tussen elke ronde zal onze begeleider ook meehelpen om alle activiteiten terug speelklaar te zetten voor de volgende groep. Op deze manier voorzien we een drietal uur spelplezier met voldoende rustmomenten.

Prijs

€35 / persoon

Minimumtarief voor deze activiteit is de prijs van 14 personen

Capaciteit

Min. 10 personen

Maximum 100 personen

.

Duurtijd

2 tot 3 uur

startuur vrij te kiezen

Voor meer gedetailleerde info over de activiteiten en het verloop van deze 2 daagse, contacteer ons.

    Wordt jouw team de winnaar?